Hem Om oss SmartLift Sverige Kontakt

Om oss

3D HYRLIFTAR AB är ett svenskt företag som hyr ut och säljer produktivitetshöjande och ergonomiskt väl anpassade mobila arbetsplattformar och minikranar till främst byggnads- och installationsbranschen.

En unik lösning för styrning och framdrivning ger företagets arbetsplattformar en exceptionell mobilitet vilket för dig som kund innebär bästa produktivitet, ergonomi, säkerhet och totalekonomi i din produktion.

Verksamheten bedrivs från strategiskt placerade uthyrningsdepåer i Umeå, Stockholm, Göteborg och Lomma.

3D Hyrliftar AB har i de olika regionerna knutit till sig ett antal samarbetspartners som ökar tillgängligheten och fördjupar branschkunskapen. Vi jobbar för att du som kund ska få tillgång den bästa totallösningen både så väl ekonomiskt som ergonomiskt.

Företaget har mycket drivna & innovativa medarbetare som på basis av egen kompetens och som samlad grupp har stor kunskap att värdesätta och tolka kundens önskemål och behov. Vår styrka är service, närhet, snabbhet och bra kundrelationer.

Företagets grundfundament är dess tekniskt innovativa inställning till samspelet mellan maskin, arbetsmiljö och människa. Genom att kombinera arbetsplattformens speciella egenskaper tillsammans med smarta verktyg löser vi problem såsom fönstersättning, gipssättning och materialhantering.

Rätt utrustning ger låg totalkostnad, testa oss!

Kvalitets- och miljöpolicy

Vi skall erbjuda ett miljömässigt bra val som uppfyller eller överträffar våra kunder höga krav på funktion, kvalitet och värde. Detta med hänsyn inte bara till våra kunders, utan även de anställdas, myndigheternas och allmänhetens krav på säkerhet och miljö.

Kvalitetssäkring

Vi ska kontinuerligt utveckla vårt kvalitetssystem för att möta dels företagets egna krav på en fungerande kvalitetsverksamhet, och dels för att möta våra kunders ständigt ökande krav.

Miljöarbetet

Vi skall sträva efter minsta möjliga miljöpåfrestning i såväl utveckling, produktion och användning av våra produkter.

Vi skall erbjuda våra kunder produkter som är anpassade till människa och natur också genom att vara ergonomiska och behagliga att arbeta med. Vi skall vara unika även genom att erbjuda bästa möjlig arbetsställning och i möjligaste mån ersätta tunga lyft med våra verktyg.

Vi skall sträva efter att förbättra vår egen arbetsmiljö och prioritera våra medarbetares hälsa.

I allt vårt arbete, inte minst inom detta område, skall vi arbeta på ett sätt som präglas av ständiga förbättringar.

Region Nord

Umeå: 090-13 16 70

Piteå: 070-690 45 22

Region Öst

Stockholm: 08-627 57 77

Region Väst

Göteborg: 031-58 20 00

Båstad: 0431 744 00

Region Syd

Malmö/Lomma: 040-29 12 80

Copyright 3D Hyrliftar AB  |  E-post: info@3dhyrliftar.se  |  Webbdesign av Insign.se